Hvem er Dechra?

Dechra er en international virksomhed, som er specialiseret inden for veterinærlægemidler og relaterede produkter. Vores ekspertise ligger i at udvikle og sælge produkter af høj kvalitet udelukkende til dyrlæger i hele verden. Vi er drevet af vores mål om at opnå bæredygtig forbedring af lokal dyresundhed og dyrevelfærd. 

Vi ser tingene fra The Veterinary Perspective. 


Vi fortsætter med at vokse, fordi vi forstår de udfordringer, dyrlæger står over for. Vi tilbyder træning, støtte og information, der støtter dem i at hjælpe dyr. Tilgængelig viden, der gør det muligt for dyrlæger at kommunikere bedre med dyreejere og landmænd. Det er dette perspektiv, der gør os til en værdifuld samarbejdspartner. At forstå vores kunder er indbygget i vores forretningsmodel. Vi giver dyrlæger, hvad de har brug for, fra daglige evidensbaserede behandlinger til viden om sjældnere sygdomme.

Vi er ikke kun en medicinalvirksomhed til dyr. Vi er de veterinærfagliges medicinalvirksomhed. 

Få mere at vide i vores virksomhedsvideo:


sted

For at finde kontaktoplysningerne på nogle af Dechras globale kontorer skal du blot vælge en af lokationerne, som vises på kortet. Zoom ind for at se kontorer, der er tættere på hinanden.

 
keyboard_arrow_up