Foder og Ernæring

SPECIFIC™ er Dechras varemærke for ernæring til hunde og katte. Sortimentet består af livsstadie foder af høj kvalitet og terapeutiske diæter til dyr, som behøver en særlig ernæringsmæssig støtte, for eksempel som et led i behandlingen af sygdomme eller andre sundhedsmæssige tilstande.

Dechra arbejder meget og kontinuerligt med bæredygtighed, og det er i centrum for vores virksomhed, og det omfatter også SPECIFIC™. Vores arbejde med bæredygtighed i forhold til SPECIFIC™ kalder vi "Circle of Good". Til SPECIFIC™ har vi i mange år anvendt store mængder fisk, som er en af de mest bæredygtige animalske foderråvarer, og vi har dermed fra begyndelsen haft bæredygtige produkter. Udover at være en rigtig god råvare til dyr, så har fisk en høj fordøjelighed, gode aminosyrekvaliteter og højt indhold af omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie. 

Vi har lavet mange forandringer som har gjort SPECIFIC™ til et mere bæredygtigt fodersortiment, men det slutter ikke her. Vi arbejder læbende på at blive endnu mere bæredygtige i hele vores kæde, fra råvarer og produktion til lager og logistik. Nogle af de store ændringer, vi har lavet indtil nu, er:

  • Vi bruger udelukkende MSC-certificerede fisk og marine råvarer i alt vores tørfoder
  • Vi har reduceret plastforbruget i både emballage og på lageret
  • Vi har effektiviseret transporten ved at fordoble paller fra fabrikken til lageret
  • Vi er installeret solpaneler på vores lager
  • Vi har lanceret et bredere udvalg af økologisk tør- og vådfoder

Følg os gerne:

   @Specific Hunde- & Kattefoder

keyboard_arrow_up